86 JOHNSON 40 buzzer

Share tips, suggest or request changes, anything that does not fit in the other categories.
User avatar
Davef
Active Poster
Active Poster
Posts: 402
Joined: Mon Nov 04, 2002 1:00 am
Contact:

Post by Davef » Tue Jun 06, 2006 2:58 pm

Scott,

I hope you got it fixed. My tell tale is just like Joel's, nice & strong. Did you try clearing the line using compressed air and going backwards?

A decent test for the engine temp is to put your finger on the top of the head and see how long you can hold it there. You should be able to hold your finger there for few seconds (3-5 +/-). A shorter time and it's hot, longer & too cool.

Good luck


L8tr
d

User avatar
FLYonWALL9
Very Active Poster
Very Active Poster
Posts: 1633
Joined: Fri May 16, 2003 1:00 am
Location: MOBILE, AL

Post by FLYonWALL9 » Tue Jun 06, 2006 3:26 pm

Thanks Brothah Dave :!: ... After pulling the foot off several
times thinking I put the pump on wrong, checking the supply
tube yadda yadda. Then I pulled the t-stat housing a few time
....

bottom line is it was all apart no less than 8 times i'm a pro
at it now. it runs great. now i just gotta get the idle, wot
on the carbs set correctly. :doh: ....


How bout an update on your new family members, havne't
heard an update in a few months.

User avatar
Davef
Active Poster
Active Poster
Posts: 402
Joined: Mon Nov 04, 2002 1:00 am
Contact:

Post by Davef » Wed Jun 07, 2006 9:22 am

I would recommend a factory manual if you don't have one. I couldn't live without mine. It will guide you through the link & sync without a problem.

Leah is doing great. She's 2 now so I'm sure you know what that means. Can't wait until she's 3. :lol: We are still in the process for our second. It's taking a lot longer now than before. We have at least another year. Thanks for asking.
L8tr
d

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests